Vet du om någon ensamkommande som behöver hjälp?

Hejsan och hallå alla glada och underbara människor som läser min blogg och välkomna till ännu ett inlägg som jag hade tänkt att jag skulle dela med mig av idag. Jag kommer skriva lite om ett företag som ni kan få mer information om här, och det är ett företag som heter Skeppet AB. De arbetar med ensamkommande i Lund bland annat, och jag tycker att det är så viktigt att man ser till att man pratar mer om det här så att alla som behöver höra om företag som gör just detta kan få kontakt med de företag som utför kvalitativa saker i företagets namn.

Jag kom i kontakt med det här företaget för ett tag sedan och jag blev direkt helt tagen av det arbete som de gör för ensamkommande i Lund med omnejd, och det är på grund av detta som jag idag skriver det här inlägget. Jag hoppas att ni som vet om någon som skulle behöva komma i kontakt med det här företaget kommer sprida ordet vidare till dem, för jag tycker att det är så viktigt att vi ser till att ta hand om alla de som kommer in i vårt land. Jag har inte så mycket mer att berätta om angående det här företaget nu, men om det är någonting som ni funderar över så tycker jag att ni ska se till att ni går in på deras hemsida för att läsa mer om det arbete som de utför med ensamkommande i Lund med omnejd där. Jag hoppas att ni tyckte att det här var ett intressant inlägg att läsa och att ni ser fram emot att läsa fler under den här dagen.

Du gillar kanske också...