Vårt fina badrum

Hej på er igen alla mina fantastiska och härliga läsare och vänner, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig start på denna vecka. Dagens inlägg kommer att handla om badrumsrenovering i Mölndal med omnejd, då jag vet att ni har haft en del frågor och funderingar kring detta område. Jag vill som alltid vara till så stor hjälp som jag bara kan, och tänkte även därför tipsa er om det företag som jag själv valde att vända mig till för inte så länge sedan, när jag och min man skulle göra om vårt badrum. SM Måleri & Kakel AB heter företaget, och detta är ett företag som jag och min man själva fick som tips utav en kollega till min man. Vi blev verkligen glada över detta, då vi tidigare stött på en hel del olika företag som sagts kunna hjälpa mig, men som sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella.

De anställda hos SM Måleri & Kakel AB är otroligt duktiga inom det här med kundservice och kundkontakt, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar hos ett företag. Detta är någonting som jag verkligen tycker att alla företag borde arbeta mycket med, oavsett vilken typ av bransch man arbetar med. De är dessutom så fantastiskt duktiga inom sin bransch, och jag blev så imponerad över det fina resultat som vi fick. Vårt badrum är nu det finaste rum i vårt hem. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Munkedal, Mölndal, Trollhättan, Uddevalla eller Vänersborg med omnejd. Nu hoppas jag att ni alla får en riktigt härlig fortsatt vecka, så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...