Trogna kunder till Ronja Lindberg

Hallå, hallå, hallå. Ny dag, nya möjligheter. Hur ska ni ta vara på er dag? Jag tänkte i alla fall gå och ta en massage i Orsa där min syster bor. Jag och min syster bor inte i samma stad men vi bor ändå ganska nära varandra och när jag väl åker till henne så brukar vi gå och ta en massage hos Ronja Lindberg. Jag går inte till någon annan för att bli masserad och jag vill bara dela med mig varför.

Som sagt åker jag ofta till min syster och då har det blivit en grej att vi går och tar en massage i Orsa hos Ronja Lindberg, för det har vi alltid gjort. När min syster hälsar på mig brukar vi gå till samma cafe och äta en bulle, men det är en helt annan historia. Jag tycker i alla fall att det är viktigt att ta tillvara på dagen och inte ta livet för givet, för då kan man få dålig karma. Nu ska jag berätta varför jag inte går till någon annan massör än Ronja Lindberg. För det första är hon riktigt duktig på massage, samtidigt som hon reder ut knutor så är det otroligt skönt och det är en jättebra aura hos henne. För det andra är hon riktigt trevlig och man känner sig alltid trygg hos henne då hon är väldigt lätt att prata med. Första gången vi gick dit så kändes det som att man hade känt henne länge och nu är det nästan som att man verkligen känner henne. Vi är trogna kunder jag och min syster och det kommer vi alltid vara. Jag längtar bara tills jag sätter mig till bilen och åker till min syster så att vi kan gå på denna massage i Orsa. Ta vara på dagen och kommentera gärna vad ni ska göra idag!

Du gillar kanske också...