Stay and play hundcenter AB

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Dagens inlägg kommer att handla om det här med hunddagis i Åkersberga med omnejd, då detta är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Jag vet att ni är många som har haft problem med att hitta bra och pålitliga företag inom detta ämne, och därför tänkte jag nu tipsa er om ett företag som jag har kommit att tycka om väldigt mycket den senaste tiden, nämligen Stay and play hundcenter AB. Stay and play hundcenter AB är ett företag som jag har fått som tips utav en kollega till mig, som även hon vänt sig till dem och fått otroligt bra hjälp utav personalen. Jag blev väldigt glad över detta tips, då jag länge letat efter ett dagis åt min hund. Vi har hälsat på hos några olika företag, men tyvärr har det inte känts helt rätt tidigare.

Både jag och min hund kände oss på en gång väldigt trygga och säkra i företaget, vilket kändes skönt. Min hund är alltid så otroligt glad när jag lämna honom hos Stay and play hundcenter AB, vilket känns väldigt lättande för mig. Jag kan vara trygg i att min hund har det bra när jag är borta. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Norrtälje, Täby, Vallentuna, Vaxholm eller Åkersberga med omnejd att vända er till just Stay and play hundcenter AB. Ha nu en riktigt härlig vecka, så hörs vi i nästa inlägg igen!

Du gillar kanske också...